Koken met Simone loopt voor het Johannes Hospitium………

Waarom ik wandel voor een goed doel!

In 2010 heb ik voor de eerste keer de 40 km. in Nijmegen gelopen en vond het een prachtige ervaring, maar wel zwaar……. Ieder jaar weer leef ik mee met de lopers en volg al het nieuws op TV. Daarom heb ik besloten om dit jaar weer mee te doen en de uitdaging weer aan te gaan én te genieten van dit prachtige evenement!!

Maar wel met een speciaal doel; Mijn motto voor deze 4-daagse is: “Koken met Simone loopt voor het Hospice De Ronde Venen”. Dit doe ik omdat ik veel respect heb voor alle medewerkers van het hospice en ze op deze manier graag een warm hart toe draag!!

Het Johannes Hospitium De Ronde Venen in Wilnis biedt hoogwaardige zorg aan mensen die niet lang meer te leven hebben. De zorg is gericht op het zoveel mogelijk behouden van de kwaliteit van leven in de laatste fase en op het verlichten van pijn, angst en verdriet. Als vrijwilliger ben ik in contact gekomen met het hospice en met de mensen die daar werken, wat een “warm bad”. Vanwege mijn drukke agenda ben ik momenteel niet meer actief als vrijwilliger, maar wil het hospice wel graag een warm hart toedragen en daarom wil ik mijn uitdaging koppelen aan dit geweldige hospice en hoop veel geld bij elkaar te lopen.

Meer over mij

Mijn naam is Simone Reijm, ik ben 47 jaar en ben getrouwd en samen hebben we 2 zonen, Melvin van 19 en Benjamin van 16. Wij wonen in Wilnis.

Sinds 2011 heb ik mijn eigen bedrijf “Koken met Simone” en verzorg kookworkshops op locatie, maar ook voor catering van hapjes en buffetten bent u bij mij aan het juiste adres.

Als vrijwilliger was ik verbonden aan het Hospitium, maar vanwege mijn drukke bezigheden met mijn bedrijf lukt het mij niet om nog iets voor hen te betekenen, daarom zou ik graag een sponsoractie willen opzetten voor het Hospitium, om ze zo een warm hart toe te dragen.

KLIK HIER ALS JE MIJ WILT SPONSOREN EN ZO HET HOSPITIUM WILSTEUNEN!!

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/simone-reijm/311b2378-f4f0-47f6-b994-920ecc932c52/sponsor

 

Diavoorstelling
Bekijk de flyer!

flyer_211x300_1