“Koken met Simone loopt voor het Hospice De Ronde Venen”

In 2010 heb ik voor de eerste keer de 40 km. in Nijmegen gelopen en vond het een prachtige ervaring, maar wel zwaar……. Ieder jaar weer leef ik mee met de lopers en volg al het nieuws op TV. Daarom heb ik besloten om dit jaar weer mee te doen en de uitdaging weer aan te gaan én te genieten van dit prachtige evenement!!

Maar wel met een speciaal doel; Mijn motto voor deze 4-daagse is: “Koken met Simone loopt voor het Hospice De Ronde Venen”. Dit doe ik omdat ik veel respect heb voor alle medewerkers van het hospice en ze op deze manier graag een warm hart toe draag!!

Sponsor mij en klik op onderstaande link, alvast hartelijk dank namens het Hospitium!!

https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/wandelaars/simone-reijm/311b2378-f4f0-47f6-b994-920ecc932c52

 

Diavoorstelling
Bekijk de flyer!

flyer_211x300_1